Ny Atos direktør vil accelerere den digitale udvikling i industrisektoren

Taastrup, den 1. Juni 2016

Atos, et af verdens førende it-selskaber, får ny direktør. Det bliver 55-årige Peter Michael Poulsen. Han vil især fokusere på udvikling af digitale løsninger målrettet danske produktionsvirksomheder samt den finansielle sektor.

Den 1. maj tiltrådte Peter Michael Poulsen som ny direktør for den danske afdeling af den internationale it-virksomhed Atos, der er en af verdens førende specialister i it-infrastruktur og – services. Peter Michael Poulsen er hentet fra egne rækker og har siden 2014 været udviklingsdirektør i virksomheden.

Et af de områder, som den nye direktør vil fokusere sine kræfter mod, er den digitale udvikling i industrisektoren.

Fremtiden for produktionsvirksomheden er digital og intelligent. Intelligent udnyttelse af data og digitale løsninger vil i de kommende år blive det centrale råstof i den danske industrisektor, hvorfor produktionsvirksomheder har brug for nye operative scenarier. Vi skal hjælpe virksomhederne med at få skabt de rette forudsætninger for at realisere de digitale muligheder, der findes i industrisektoren, ” siger Peter Michael Poulsen, der har et indgående kendskab til it-drift, it-udvikling og ledelse.

Inden Peter Michael Poulsen kom til Atos, har han gennem de sidste 22 år arbejdet med udvikling af it-infrastruktur i ledende stillinger hos bl.a. IBM, Siemens, EDS, A. P. Møller Mærsk og senest ExpandIT. Nu ser Peter Michael Poulsen frem til sin nye rolle i Atos:

Atos er blandt verdens største it-arbejdspladser, og som en af markedets største spillere medvirker vi til at løfte en vigtig samfundsopgave, når vi konstant udvikler og leverer sikre og innovative it-løsninger til vores kunder i både den offentlige, finansielle og industrielle sektor. Intelligent udnyttelse af data og digitale løsninger rummer et enormt potentiale for produktivitetsoptimering samt udviklingen af en konkurrencedygtig produktion på tværs af sektorer i Danmark, og jeg ser frem til at være med til at løfte den opgave”.

Peter Michael Poulsen afløser Flemming L. Jensen, der efter fem år i direktørstolen hos Atos har besluttet sig for at overgive ledelsesansvaret til nye kræfter for at bruge sin erfaring på udvalgte områder inden for sin interesse.

Efter adskillige år som administrerende direktør har jeg nu lyst til at søge nye udfordringer og bruge mine kompetencer andetsteds, men jeg er stolt over at overlade et stærkt Atos til Peter Michael, som jeg er sikker på, er den rette til posten. Han har et stærkt kendskab til branchen og de udfordringer det danske erhvervsliv står over for, ” fortæller den tidligere direktør Flemming L. Jensen.

Flemming L. Jensen har 35 års erhvervserfaring inden for shipping-, finans- og it-branchen, hvoraf han i 25 år har siddet som administrerende direktør hos Atos, Nets, PBS, DMdata og Galileo Nordic. Derudover har han siddet i ledende stillinger hos bl.a. IBM, Mærsk, Phillips Nordic.

Flemming L. Jensen fratrådte stillingen som administrerende direktør hos Atos den 29. april.

Kontakt

For yderligere information, kontakt venligst:

Atos

Line Gammelgaard

Head of Nordic Marketing & Communications

M +45 3045 5387
E-mail: line.g.jensen@atos.net