Digital Vision for Flanders

FLANDERS Our Digital Vision for

Welkom

Waar gaat Vlaanderen naartoe? Vlaanderen zit volop in een digitale transformatie en heeft de ambitie om te behoren tot de wereldtop en technologieën als cybersecurity, artificiële intelligentie en internet-of-things gebruikt om de samenleving beter te maken.

Atos is de partner voor digitale transformaties van reeds verschillende overheden, organisaties en bedrijven en helpt om digitale visies waar te maken. We blijven voortdurend nieuwe manieren ontwikkelen. Nieuwe digitale technologie en data spelen daarbij de sleutelrol om burgers te engageren, bedrijven te ondersteunen en openbare diensten uit te breiden.

Ontdek het magazine

Gallery Covid-19 accelerator voor digitale transformatie Pierre Barnabé Glen Deserrano Hello Belgium: hoe een online service feilloos beschikbaar maken voor 10 miljoen Belgen? Albert Seubers Privacy by design: hoe steden data over hun burgers veilig kunnen benutten Lydia Peeters Data zijn het nieuwe Asfalt De visie van Atos op de toekomst van het mainframe Klaus Ottradovetz GAIA-X: een veilig Europees ecosysteem voor het delen van data Voorwoord Jo Debecker Rudy De Smedt Niemand is groot genoeg om innovatie alleen aan te kunnen The sky is the limit: de opmars van de cloud als motor van innovatie Damien Déclat Supercomputers zijn cruciaal voor digitale toekomst van Vlaanderen Kay Hooghoudt Zonder digitale transformatie worden overheidsdiensten in de ogen van burgers overbodig Drie manieren waarop onze werkplek voorgoed zal veranderen Marianne Hewlett Innovatie van de natie: hoe Atos digitale transformatie in Vlaanderen ondersteunt Hoe Atos bijdraagt tot aangenaam leven in de stad Young Atos Belgium geeft jong talent duwtje om carrière te lanceren Blerta Osmanaj

Share This:FacebookTwitterLinkedIn